Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

6ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ: 2η πρόσκληση υποβολής περιλήψεων

 

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία της υποβολής περιλήψεων για το επικείμενο συνέδριο της ΕΣΔΙΑΠΟΚ «Η Πολιτιστική Διαχείριση στην Ελλάδα: Παρελθόν, παρόν και μέλλον» παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυσή της ΕΣΔΙΑΠΟΚ, το φετινό συνέδριο γίνεται αφορμή για αναστοχασμό των θεωρητικών, επιστημονικών και θεσμικών εξελίξεων στον τομέα. Οι εργασίες του συνεδρίου φιλοδοξούν να αναδείξουν τόσο βήματα προόδου στην Πολιτιστική Διαχείριση στην Ελλάδα κατά την τελευταία δεκαετία, όσο και επίμονους παράγοντες που λειτουργούν ως τροχοπέδη στη διάχυση της γνώσης και των καλών πρακτικών στο πεδίο, φωτίζοντας μελλοντικές κατευθύνσεις.

Ειδικότερα, οι ανακοινώσεις του συνεδρίου και η σχετική συζήτηση θα κινηθούν σε τρεις θεματικούς άξονες:

1. Εξελίξεις και προκλήσεις στο ακαδημαϊκό περιβάλλον της Πολιτιστικής Διαχείρισης στην Ελλάδα: Πανεπιστημιακή εκπαίδευση, έρευνα και βιβλιογραφία

2. Εξελίξεις και προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον της Πολιτιστικής Διαχείρισης στην Ελλάδα: Θεσμική αναγνώριση, απασχόληση και προοπτικές

3. Η πολιτιστική διαχείριση στην πράξη: Στοχοθεσία, πρακτικές και νοοτροπίες στην ελληνική πραγματικότητα

 

Όσες/-οι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του συνεδρίου καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την περίληψη της ανακοίνωσής τους, έκτασης έως 300 λέξεων, στη διεύθυνση esdiapok@gmail.com (ως επισυναπτόμενο αρχείο word ή pdf). Κάθε περίληψη πρέπει να περιλαμβάνει έναν σύντομο τίτλο, την ιδιότητα και το συνεργαζόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα ή πολιτιστικό φορέα που εκπροσωπούν οι συμμετέχουσες/-ντες. 

 

*Διευκρινίζουμε ότι φοιτήτριες/-ές που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις πτυχιακές ή τις μεταπτυχιακές τους εργασίες θα κληθούν να συμμετέχουν σε ειδική θεματική παρουσίασης posters που θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου