Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση και Εκλογές - 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Προσκαλείσθε στην Γενική Συνέλευση του σωματείου «Εταιρεία Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς» το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16.00 στα γραφεία της MONUMENTA Παλλάδος 21, Ψυρρή (δίπλα από την Πλατεία Ηρώων). 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικών από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
  • Διαπίστωση απαρτίας
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής αρχαιρεσιών και του νέου ΔΣ της ΕΣΔΙΑΠΟΚ
  • Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη 6μελούς ΔΣ και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες
  • Άλλα θέματα

Μέλη που αδυνατούν να παραστούν αυτοπροσώπως μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλο τακτικό μέλος, προσκομίζοντας επικυρωμένη ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικά, ενυπόγραφη δήλωση εκπροσώπησης (μέχρι την 11η Νοεμβρίου 2016).


Προσοχή: 

Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει εφόσον επιθυμεί μόνο ένα (1) άλλο τακτικό μέλος (Αρθρο 17 του καταστατικού). 

Από τις αρχαιρεσίες θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου που βάσει του καταστατικού αποτελείται από έξι τακτικά μέλη, τρία αναπληρωματικά και την ελεγκτική επιτροπή από τρία μέλη. Οι υποψηφιότητες βάσει του καταστατικού θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 7η Νοεμβρίου 2016 στο ΔΣ της ΕΣΔΙΑΠΟΚ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (esdiapok@gmail.com), συμπληρώνοντας την σχετική δήλωση.


Τα μέλη που θα συμμετέχουν στην ΓΣ και τις εκλογές θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα ταμειακά (Άρθρο 8). Γι’αυτό υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους (€25) θα μπορέσουν να την εξοφλήσουν κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση ή και νωρίτερα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΔΙΑΠΟΚ.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου