Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο esdiapok [at] gmail.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Ακολουθήστε μας στο Google+
  

Ιστοσελίδα: υπό κατασκευή

2 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητοί φίλοι και Σύμβουλοι της ΕΣΔΙΑΠΟΚ, επειδή μου φαίνεται πως πιθανότατα είστε οι πλέον ειδικοί, λαμβάνω το θάρρος να σας ενημερώσω πως την 19-7-2207, είχα την έμπνευση της ιδρύσεως του ανωτάτου πολιτισμικού, πνευματικού θεσμού « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ » – των Ολυμπιακών Αγώνων των Τεχνών δηλαδή – και μέχρι σήμερα, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξή του στα πλαίσια του Ολυμπιακού Κινήματος, με τελευταία τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ μου προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στις 20-7-2015: http://olympiakopantechnon.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/.

  Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα, δεν έλαβα καμία σχετική απάντηση, οπότε αναγκαστικά αποφάσισα να συνεχίσω στο εξής, προς την κατεύθυνση της ανεξάρτητης και αυτόνομης δραστηριοποίησης του θεσμού. Επειδή όμως μπορεί να υπήρξα ο εμπνευστής του, αλλά δεν διαθέτω ανάλογη πείρα κι επαγγελματική κατάρτιση για την διεκπεραίωση αυτού του τεραστίου εγχειρήματος, μήπως υπάρχει κανείς ανάμεσά σας, που θα επιθυμούσε να συμβάλλει εθελοντικά μ’ οποιονδήποτε τρόπο και ιδίως, με την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική ή ακόμη καλύτερα, με τις όποιες συμβουλές του για την καλύτερη διαχείριση του θέματος; …

  Εάν υπάρχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου στα τηλέφωνα: σταθ. (0030) 24210.55.037, κιν. (0030) 697.688.70.21 ή μέσω των e-mails: ppop@olympiakopantechnon.gr και antoniosmartinis@gmail.com.

  Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας! …

  « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ » / http://olympiakopantechnon.gr/.

  ΑπάντησηΔιαγραφή