Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές στις 12 Νοεμβρίου 2016


Αγαπητά μέλη του σωματείου,

Σύμφωνα με το Άρθρο 18 του καταστατικού μας και την απόφαση του ΔΣ της 24ης/10/2016 σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της MONUMENTA, οδός Παλλάδος 21, Ψυρρή (δίπλα από την Πλατεία Ηρώων), Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16.00 σύμφωνα με τη συνημμένη πρόσκληση.


Παρακαλούμε σημειώστε τα εξής:

 1. Μέλη που αδυνατούν να παραστούν αυτοπροσώπως μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλο τακτικό μέλος, προσκομίζοντας επικυρωμένη ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικά, ενυπόγραφη δήλωση εκπροσώπησης (μέχρι την 11η Νοεμβρίου 2016).

  Προσοχή:
  Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει εφόσον επιθυμεί μόνο ένα (1) άλλο τακτικό μέλος (Αρθρο 17 του καταστατικού).
  Δείτε τη δήλωση εκπροσώπησης εδώ
 2. Από τις αρχαιρεσίες θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου που βάσει του καταστατικού αποτελείται από έξι τακτικά μέλη, τρία αναπληρωματικά και την ελεγκτική επιτροπή από τρία μέλη. Οι υποψηφιότητες βάσει του καταστατικού θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 7η Νοεμβρίου 2016 στο ΔΣ της ΕΣΔΙΑΠΟΚ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (esdiapok@gmail.com), συμπληρώνοντας την σχετική δήλωση.

  Δείτε τη δήλωση υποψηφιότητας
  εδώ
 3. Τα μέλη που θα συμμετέχουν στην ΓΣ και τις εκλογές θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα ταμειακά (Άρθρο 8). Γι’ αυτό υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους (€25) θα μπορέσουν να την εξοφλήσουν κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση ή και νωρίτερα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΔΙΑΠΟΚ.
 4. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου