Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 5ης Ιουνίου

Το Σάββατο 5 Ιουνίου έλαβαν χώρα οι αναβλημένες (από τον περασμένο Νοέμβριο) εκλογές ανάδειξης του νέου μας Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΔΙΑΠΟΚ. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποψηφίους, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που υποστήριξαν τη διαδικασία αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε με τη ψήφο σας.

Από την καταμέτρηση έλαβαν σταυρούς οι υποψήφιοι ακολούθως:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Μήνα Δραγούνη - 19 ψήφοι

Σμαράγδα Τουλούπα - 16 ψήφοι

 Φοίβος Μπέρδος - 13 ψήφοι

Αναστασία Σακελλαριάδη - 13 ψήφοι

Κων/νος Χατζηανδρέου - 13 ψήφοι

Λεωνή Θανασούλα - 11 ψήφοι

Φανή Καζαντζή - 9 ψήφοι

Μαριαρίνα Μπούκιου - 8 ψήφοι

Αγγελική Σπυριδάκη - 8 ψήφοι 

Alberto Cotrona - 3 ψήφοι

Κων/νος Τσαλαπόρτας - 2 ψήφοι

Για την Ελεγκτική Επιτροπή 

Στέλιος Λεκάκης - 19 ψήφοι

Ευαγγελία Πελεντρίδου - 14 ψήφοι


Με βάση τα αποτελέσματα και τη σύσκεψη που ακολούθησε μεταξύ των εκλεγμένων μελών, το σώμα του Δ.Σ. συγκροτείται ως εξής:

Μήνα Δραγούνη - Πρόεδρος

Αναστασία Σακελλαριάδη - Αντιπρόεδρος

Λεωνή Θανασούλα - Γενική Γραμματέας

Σμαράγδα Τουλούπα - Ταμίας

Φοίβος Μπέρδος - Τακτικό Μέλος

Κων/νος Χατζηανδρέου - Τακτικό Μέλος

Φανή Καζαντζή - Αναπληρωματικό Μέλος

Μαριαρίνα Μπούκιου - Αναπληρωματικό Μέλος

Αγγελική Σπυριδάκη - Αναπληρωματικό Μέλος


Η νέα Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτείται ως εξής:

Στέλιος Λεκάκης - Τακτικό Μέλος

Ευαγγελία Πελεντρίδου - Αναπληρωματικό Μέλος


Συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όλους! 




9 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους, σήμερα είναι μια παραγωγική μέρα. Δουλεύω για τα έργα μου που πρέπει να γίνουν την επόμενη εβδομάδα και επίσης σχεδιάζω μια νέα στρατηγική για τους επιχειρηματικούς μου στόχους. Μιλάω για τον κ. Pedro, έναν υπάλληλο δανείου που βοήθησε στην έγκριση του δανείου μου για την έναρξη της επιχείρησής μου σε ποσοστό 3%, οπότε ελπίζω πραγματικά τις επόμενες εβδομάδες να μπορέσω να επανέλθω και να μην αφήσω τίποτα να με κρατήσει κάτω. Μισώ αυτά τα πάνω-κάτω πράγματα κάθε μέρα είναι διαφορετικά και απλά μισώ αυτό που νιώθω. Είμαι έτοιμος να γίνω εκείνο το άτομο που ήμουν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο που είναι σε καλό δρόμο και ξέρει τι είναι σημαντικό, καλή υγεία και να πηγαίνω για τους στόχους μου. Απλώς διατηρώ την πίστη ότι θα επανέλθω σε καλό δρόμο και επίσης ανυπομονώ για τις πολλές αλλαγές που έρχονται στη ζωή μου τις επόμενες εβδομάδες. Κράτα με στις σκέψεις σου, όλη η θετική ενέργεια χρειάζεται πραγματικά.
    για επιχειρηματικό δάνειο.προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, στεγαστικό δάνειο και άλλη οικονομική βοήθεια.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro για δάνειο 2% στο pedroloanss@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 ευρώ έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου; Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας email: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι χαρούμενος εδώ γιατί πήρα δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ από Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Εάν είστε αλαζονικοί για το δάνειο? Στείλτε της ένα email στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp του πράκτορα: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μέρα

    Είμαι ο Richard Cosmos, ιδιώτης δανειστής. Δίνω δάνεια με επιτόκιο 2% ετησίως και εντός του ποσού των $1000,00 - $500,000,000,00 με 100% Χρηματοδότηση Έργου με εξασφαλισμένα και ακάλυπτα δάνεια. Είμαστε εγγυημένοι ότι παρέχουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανεισμού μας, τα δάνεια μπορούν να διεκπεραιωθούν και να μεταφερθούν κεφάλαια στον δανειολήπτη το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Λειτουργούμε με σαφείς και κατανοητούς όρους και προσφέρουμε δάνεια κάθε είδους σε ενδιαφερόμενους πελάτες, εταιρείες, εταιρείες και κάθε είδους επιχειρηματικούς οργανισμούς, ιδιώτες και επενδυτές ακινήτων. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; χριστουγεννιάτικο δάνειο; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίνω εξασφαλίσεις και μη εξασφαλίσεις δάνεια με εύρος ποσού 5.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ. Εάν θέλετε ένα δάνειο και έχετε κακή πίστωση, κανένα πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Το όνομά μου είναι Emily's Gibbon, είμαι ο οικονομικός διευθυντής της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να το πραγματοποιήσετε.

    Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
     Η πρώτη σας αποπληρωμή του δανείου ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com

    Εφαρμογή T&C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή