Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Γενική Συνέλευση και Εκλογές ΔΣ (2018-20)Προς τα μέλη του Σωματείου
Εταιρεία Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αγαπητά μέλη του σωματείου,
Σύμφωνα με το Άρθρο 18 του καταστατικού μας και την απόφαση του ΔΣ της 24ης/06/2018 σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της MONUMENTA, οδός Παλλάδος 21, Ψυρρή (δίπλα από την Πλατεία Ηρώων), Αθήνα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00.

Παρακαλούμε σημειώστε τα εξής:
1.  Μέλη που αδυνατούν να παραστούν αυτοπροσώπως μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλο τακτικό μέλος, προσκομίζοντας επικυρωμένη ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικά, ενυπόγραφη δήλωση εκπροσώπησης (επισυν.).

Προσοχή: Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει εφόσον επιθυμεί μόνο ένα (1) άλλο τακτικό μέλος (Αρθρο 17 του καταστατικού).

2.  Από τις αρχαιρεσίες θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου που βάσει του καταστατικού αποτελείται από έξι τακτικά μέλη, τρια αναπληρωματικά και την ελεγκτική επιτροπή από τρία μέλη. Οι υποψηφιότητες βάσει του καταστατικού θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 26η Οκτωβρίου 2018 στο ΔΣ της ΕΣΔΙΑΠΟΚ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, συμπληρώνοντας την επισυνημμένη αίτηση.

3.   Τα μέλη που θα συμμετέχουν στην ΓΣ και στις εκλογές θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα ταμειακά (Άρθρο 8). Γι’αυτό υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους (€25) θα μπορέσουν να την εξοφλήσουν κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση ή και νωρίτερα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΔΙΑΠΟΚ.

4.   Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αθήνα, 10/09/18 | Για το ΔΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου